Waarom de Nokia Lumia 950 een echte smartphone is

De Microsoft Lumia 950 is een Windows telefoon met een scherm van 5,2 inch en een camera van wel 20 megapixel. Het toestel ondersteunt de laatste trends en nieuwigheden. Hierdoor is de telefoon geschikt voor vrijwel iedereen.

Een Windows systeem biedt veel voordelen. Zo krijg je toegang tot de Office-apps en in de Windows Store kan je allerlei apps, muziek en video’s vinden om te downloaden. De Microsoft Lumia telefoon werkt als een pc met het Windows 10 besturingssysteem. Het model biedt dan ook geavanceerde functies in het unieke ontwerp van de telefoon.

Over de telefoon

De vrij grote Microsoft Lumia 950 met het scherm van 5,2 inch kent heel veel opties en mogelijkheden. Het touchscreen scherm van 2560 bij 1440 pixels levert een geweldige beeldkwaliteit af waardoor de telefoon nog beter en nog leuker wordt. Door middel van de supersnelle processor kan de telefoon alles aan op de telefoon. De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 73,2 x 8,2 mm, het gewicht is ongeveer 150 gram.

Het scherm is een Quad HD-scherm, dit scherm is zeer gedetailleerd en is dan ook gemakkelijk leesbaar in bijvoorbeeld helder zonlicht. Het speciale Gorilla Glass 3 biedt de telefoon een extra bescherming tegen krassen.

Goede foto’s

Met de krachtige 10 megapixel camera kunnen er prachtige beelden worden vastgelegd. Van bewegingsvervaging is vrijwel geen sprake meer bij dit toestel omdat dit door Microsoft vrijwel geëlimineerd is. Het Windows systeem biedt volop mogelijkheden tot het delen en synchroniseren. Hierdoor kan iedereen op elk toestel toegang krijgen tot jou bestanden en jou foto’s en video’s. Lekker makkelijk!

De flits van de camera met 3 LED’s kan zorgen voor zeer goede belichting in het donker. Daardoor zijn zelfs de foto’s in de nacht nog van goede kwaliteit. Met 4K video kunnen beelden worden vastgelegd in een uitstekende kwaliteit.

Extra informatie

Het toestel draait vloeiend door middel van de goede hardware in combinatie met wel 3 GB werkgeheugen. Dat betekent dat je vrijwel niet hoeft te wachten op het laden van applicaties. Ook het streamen en downloaden gaat gemakkelijk en snel met de Microsoft Lumia 950. Het interne geheugen van 32 GB kan uitgebreid worden door middel van een Micro SD kaartje tot wel 200 GB. Ook de batterij is van een goede kwaliteit waardoor de telefoon lang mee gaat.
Losse Samsung

Samsung met abonnement

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.