Samsung Galaxy S6 32 GB gratis bij T-Mobile

Samsung Galaxy S6 32 GB gratis bij T-Mobile

Met de Samsung Galaxy S6 heb je een fraai toestel in handen waarbij je goed kunt merken dat er over alle details goed is nagedacht. Ook heeft het toestel een aantal leuke en handige features die ik later in dit artikel zal toelichten.

Voor het nemen van foto´s en video´s kun je rekenen op hoge kwaliteit en ook wat betreft het besturingssysteem en het display zit je wat deze Samsung Galaxy betreft op de eerste rang.

Samsung Galaxy S6 32 GB gratis bij T-Mobile

Laten we voor de ongeduldige lezers beginnen met het beantwoorden van de vraag waar je deze mobiele telefoon zonder bijbetaling kunt krijgen. Kijk voor een overzicht van deze Samsung telefoon hier. Ben je verder geïnteresseerd in de specificaties van het toestel dan kun je de rest van het artikel lezen.

De camera

Ook met de camera op deze Samsung Galaxy S6 zit het wel snor. Voor wat betreft de foto´s wordt er gebruik gemaakt van een 16 megapixel camera die je er van verzekerd dat elke foto die je maakt haarscherp is. Ook bij schemerlicht heb je dan nog goede resultaten. Met de videocamera maak je opnames in 4K, dit is een kwaliteit die elke video die je maakt doet lijken alsof het met een professionele camera is opgenomen. Mede door de optische beeldstabilisatie en HDR-beeldverbetering kom je altijd automatisch tot het beste resultaat, zelfs als de camera niet goed wordt stilgehouden heb je toch nog mooi beeld omdat dit gecorrigeerd wordt.

Extra features

Zoals gezegd heeft deze telefoon een aantal extra features die je op andere telefoons niet snel zult tegenkomen. Zo is er een een vingerafdrukscanner die er voor zorgt dat jij als enige de telefoon kunt ontgrendelen. Raak je je mobieltje kwijt of wordt deze gestolen dan kan deze nooit worden geopend door een ander, wel een veilig gevoel. Verder zit er een speciale chip in (NFC-chip) waarmee het mogelijk wordt gemaakt om je telefoon draadloos op te laden met een ´Samsung Wireless charger´. Dan ben je ook meteen van dat gepruts met opladers en draden af.

Mooie telefoon

Met de Samsung Galaxy S6 schaf je een telefoon aan waar je jaren mee vooruit kunt. Natuurlijk kan het altijd beter met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 Edge, maar dan kom je natuurlijk ook direct in een duurdere prijsklasse terecht. Aan jou de keus, ik zou zeggen dat de S6 een prima telefoon is met voldoende kwaliteit en features om je genoeg voldoening te geven.

Bekijk de Samsung Galaxy S6 hier.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.