Over De Lumia Club

De Lumia Club is dé site voor alle Nokia/Microsoft Lumia fans onder ons. Zo geeft de site een helder overzicht van de verschillende Lumia phones en uitgebreide informatie hierover. Daarnaast is het mogelijk je nieuwe Lumia te kopen en/of je oude te verkopen. Ook zal De Lumia Club een nieuwspagina hebben met actuele nieuwsberichten over nieuwe modellen, geruchten, release dates, nieuwe interessante apps, reviews van Lumia phones en nog veel meer.

De Lumia Club is ontstaan vanuit mijn enorm goede ervaring met de Microsoft/Nokia Lumia phones. Ik heb zelf de verschillende telefoons gehad van iPhone tot HTC en Samsung, maar het meest enthousiast ben ik altijd geweest over mijn Lumia’s. Deze enthousiasme wil ik door middel van De Lumia Club graag met jullie delen.

Naar mijn mening zijn er vooralsnog te weinig Lumia gebruikers, terwijl ik er van overtuigd ben dat velen het gebruikersgemak van een Lumia (in combinatie met het Windows besturingssysteem) missen met hun huidige telefoon. Oké, een Android of iOS toestel heeft misschien meer apps beschikbaar. Soms vraag ik me dan af van zijn er apps die ik mis? Nee helemaal niet! En ik denk dat dit voor de meesten van ons zou gelden.

De missie van De Lumia Club kan dan ook worden omschreven als: het informeren en enthousiasmeren van mensen om hen zelf ook een tevreden en enthousiaste Lumia-gebruiker te maken.

Nokia Lumia gebruiker