Onbeperkt Sim Only voor nog geen 20 euro per maand

Sim only onbeperkt
Was jij al langere tijd op zoek naar alleen een sim only maar met alles onbeperkt? Nu heb ik een mooi aanbieding voor je. Met deze sim only aanbieding is gewoon alles onbeperkt, dus: Onbeperkt bellen, onbeperkt sms´en en onbeperkt internet. Op deze manier kan je maandelijkse telefoonrekening nooit meer tegenvallen, want je gaat nooit meer over het maandelijkse bedrag van €19,95 heen. Dat is nog eens mooi meegenomen in deze dure tijden.

Onbeperkt Sim Only voor nog geen 20 euro per maand
Naast het feit dat alles op dit sim only abonnement onbeperkt is, zit je ook nog eens NIET aan een meerjarig contract vast. Ben je het aan het einde van de maand zat, of vind je ergens anders en betere aanbieding? Niet getreurd, je kunt gewoon per maand opzeggen en dit betekent dat je dus nergens aan vast zit.

Welk netwerk wordt gebruikt

Met deze aanbieding maak je veilig en snel gebruik van het super stabiele KPN netwerk. Dit geeft je de zekerheid dat je overal een goede ontvangst hebt en ook een sterk en stabiel signaal. Tegenwoordig wel zo belangrijk dat je ook in allerlei uithoeken een goed bereik blijft houden. Wil je op een gegeven moment sneller internet dan is dit geen probleem, je kunt elke maand weer je abonnement zo aanpassen wat voor jou het beste uitkomt.

Waar te bestellen

Heel simpel, ga naar de Sim Only vergelijker op delumiaclub.nl en selecteer ´onbeperkt internet´. Direct zie je de aanbieding die op dit moment het goedkoopste is. Het kan zo maar zijn dat de prijs al weer naar beneden is gegaan. Succes met bestellen.

2 REACTIES

  1. deze aanbieding is natuurlijk weer niet te vinden!!!!, weer zo site die niet waar maakt wat er aangeboden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.