Nokia 3310 komt terug nieuwe stijl

Nokia 3310
Vele mensen, ik ook, waren toentertijd dol op de Nokia 3301. Nu een nostalgische telefoon, maar jaren geleden een gewild model. Voordat de neergang van Nokia zich op gang kwam door de presentatie van de Apple iPhone was de Nokia 3310 één van de meest populaire modellen van de wereld. Je kon er naast bellen ook nog mee sms´en en een beperkt aantal spelletjes spelen. Maar dan had je het ook wel gehad.

Hoe het nieuwe 3310 model van Nokia (tegenwoordig Microsoft) er precies uit gaat zien is nog niet helemaal bekend, maar dat de telefoon zijn simpele basisfuncties blijft behouden dat mag wel duidelijk zijn. Een telefoon zonder apps, whatsapp, Facebook en ga zo nog maar even door, kunnen we ons nog niet echt helemaal voorstellen.

De nieuwe Nokia 3310 zal binnenkort in Barcelona op een grote mobiele telefoonbeurs gepresenteerd worden. Wij kijken er in ieder geval met spanning naar uit. Wat nog het meeste opviel bij de 3310 was de batterijduur van wel bijna een maand! Waar je tegenwoordig je mobiele telefoon toch echt wel elke dag moet opladen, daar hoefde je jezelf met de 3310 pas na een maand mee bezig te gaan houden.

1 REACTIE

  1. Nokia is helemaal niet “tegenwoordig Microsoft”. De nieuwe 3310 is dat ook allesbehalve!
    De merknaam Nokia is van HDMI, een Fins bedrijf waar veel van de echte Nokia-mensen werken. Daar zijn weinig Microsoft-liefhebbers bij – hun smartphones draaien Android.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.