Mobiele telefoon met abonnement

Nieuw abonnement of verlengen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon met een abonnement is het van belang dat je goed kunt vergelijken wat er op dit moment in de aanbieding is en waar je de beste keuze mee kunt maken. Over het algemeen maakt het niet veel uit of je een nieuw contract aan gaat, of dat je een bestaand contract wil laten verlengen.

Voordat je je keuze kunt maken doorloop je eerst een aantal stappen.

Kies je merk telefoon

Ten eerste kun je kiezen uit het merk telefoon dat je voorkeur geniet. Hieronder een overzicht van de verschillende merken waar je uit kunt kiezen.
Apple
Samsung
HTC
LG
Huawei
Sony
Nokia
Motorola
Blackberry
Alcatel
Fysic
Acer
Emporia
Fairphone
Profoon
D-Link
Vodafone
Cat
Swheels
General Mobile
Wileyfox
Lenovo
AEG
BeHello
CrossCall
Doro
Apple Apple
Archos
Sonim
RugGear
Apple-Refurbished
Wiko
Caterpillar
Honor
Microsoft
iDroid
ZTE
Kazam
T-Mobile

Kies je provider

Heb je je keuze bepaalt, dan kun je verder naar de volgende stap, het kiezen van je favoriete provider, óf je bepaalt aan de hand van je wens voor belminuten en internet de goedkoopste of beste optie. Je kunt kiezen uit de volgende providers.
hollandsnieuwe
Tele2
T-Mobile
Vodafone
KPN
Simyo
Ben
Telfort
Simpel
Ziggo
Youfone

Kies je internet

Wat voor een behoefte heb je aan gebruik van het internet op je mobiele telefoon. Veel of weinig. Gebruik je mobiel internet alleen voor het chatten, dan kun je kiezen voor een lager abonnement dan wanneer je om de 5 seconden Facebook of Youtube opent. Deze 2 zorgen er voor dat je een stevig internet abonnement nodig hebt. Facebook opent veel afbeeldingen die vrij veel bandbreedte verlangen. Bij Youtube spreekt het voor zich dat dit het meeste internet verbruikt.
Door middel van schuifjes kun je zelf bepalen hoeveel internet je op je telefoon wil.

Je contractduur

Hier maak je je keuze of je een 1-jarig, of 2-jarig abonnement wil. Bij een 2-jarig contract zijn de voorwaarden een stuk gunstiger dan bij een 1-jarig contract. Dit zul je vooral merken wanneer je een nieuwe dure telefoon wil en niet al teveel wil bijbetalen. Bij een 2-jarige overeenkomst hoef voor bijna geen enkele telefoon bij te betalen. Dit hangt wel weer af welk abonnement je kiest. Maar je ziet na het invoeren van je wensen meteen of je dit een fijne aanbieding vindt. Verander naar wens totdat je tevreden bent met de aanbieding.

Ook keuze voor cadeau bij je mobiel

Ik heb eerder al veel geschreven over het feit dat je allerlei cadeaus kunt krijgen bij een mobiel abonnement. Ik zal eens opsommen waar je allemaal uit kunt kiezen. Zo is er een gratis laptop, een iPhone 7, verschillende gratis Samsung telefoons, maar ook een Apple iPad, Smart tv, herenfiets en zelfs een gratis wasmachine. Bij al deze abonnementen krijg je wel een stomme telefoon. Heb je zelf al een mobieltje waar je tevreden mee bent dat zou je deze optie kunnen gebruiken.