Apple iPhone 7 gratis bij 2-jarig abonnement

iphone 7

Was je toch al op zoek naar de Apple iPhone 7? Dan heb ik nu een leuke aanbieding voor je die je wellicht interessant vindt. Het mooie aan deze actie is dat de prijs per maand niet al te hoog is en je de voor de iPhone 7 niet hoeft bij te betalen. Je kunt nog kiezen uit verschillende providers, denk hierbij aan Vodafone, Tele2, T-Mobile, Telfort of KPN.

Stel je eigen abonnement samen. Natuurlijk is er wat betreft de samenstelling van je abonnement voldoende te kiezen. Je geeft naar keus aan hoeveel internet en belminuten je wilt. Sms daar zal ik het maar niet over hebben, want dat gebruikt toch niemand meer. Heb je toch behoefte om af en toe een sms te versturen dan kun je dat desgewenst toevoegen aan je abonnement.

Wat is de goedkoopste oplossing

Ga je voor de goedkoopste oplossing dan kom je terecht bij Tele2. Deze heeft een zeer scherpe aanbieding en die ziet er als volgt uit:
Zowel voor particulier als voor zakelijk
Voor nieuw contract en voor verlenging
Snel internet met het nieuwste 4G-Netwerk
Eventueel per maand opzegbaar (iets duurder)
Keuze uit 4 internetbundels
Optioneel onbeperkt bellen en sms (€4 extra per maand)
Looptijd contract is 2 jaar
Leverbaar in 5 kleuren

Bekijk hier de iPhone

De iPhone 7

Aangezien er al zoveel geschreven is over de iPhone 7 zal ik maar niet helemaal los gaan over de specificaties van dit toestel. Er zijn een aantal mogelijkheden van de telefoon die toch nog het vermelden waard zijn. Zo is de telefoon spat- en waterbestendig, de nieuwste techniek camera met kei hoge resolutie, de allernieuwste A10 Fusion chip. daarnaast is het nog wel grappig om te vermelden dat de batterij 2 keer zo lang mee gaat als zijn voorganger, de iPhone 6.

Wat kost internet bij dit abonnement

Ga je voor de aanbieding van Tele2 zoals hierboven genoemd, dan kun je wat betreft het internet kiezen voor 4 bundels. Ik zet ze hieronder op een rij:
1. Internetbundel 1GB voor €8
2. Internetbundel 5GB voor €12
3. Internetbundel 10GB voor €15
4. Internetbundel onbeperkt voor €19
Zo zie je, er is voor ieders wat wils. Kijk je geen video´s en zit je niet 30 keer per minuut op Facebook, Snapchat of Instagram te turen dan kun je gemakkelijk af met 1 van de eerste 3 bundels. Ben je helemaal verslingerd aan sociale media en sta je er mee op en ga je er mee naar bed, kies dan gerust voor onbeperkte data, je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je aan het einde van de maand moet bijbetalen.

Bekijk hier de iPhone

GEEN REACTIES