Apple iPad mini bij gsm abonnement

Apple iPad mini bij gsm abonnement

gratis cadeau bij mobiel
Ben je al tijden op zoek naar een nieuwe Apple iPad mini? Nu is je kans om deze bij een gsm abonnement te krijgen. Natuurlijk betaal je een maandelijks bedrag voor het tablet. Maar op deze manier kun je deze voor een lag maandelijks bedrag in je bezit krijgen. verderop zal ik uitleggen in combinatie met welk abonnement je deze kunt krijgen en hoeveel je maandelijks moet betalen. Zelf vind in de iPad het fijnste tablet om mee te werken. Batterij gaat lang mee en alle apps werken snel. Een ander voordeel vind ik dat de iPad altijd snel opstart en je er dus snel mee aan de slag kunt.

Wat betreft het abonnement wat je moet nemen om deze Apple iPad mini te scoren heb je nog veel keus. Ook een mooie actie op dit moment, want je hoeft tijdelijk geen aansluitkosten te betalen, dat scheelt toch al weer een slok op een borrel. Kies uit één van onderstaande abonnementen van Vodafone:

1,5GB / Onbeperkt bellen | Onbeperkt sms | + 20 minuten bellen van NL naar EU

5GB / Onbeperkt bellen | Onbeperkt sms | + 40 minuten bellen van NL naar EU

12GB / Onbeperkt bellen | Onbeperkt sms | + 60 minuten bellen van NL naar EU

25GB / Onbeperkt bellen | Onbeperkt sms | Onbeperkt bellen van NL naar EU

Het goedkoopste abonnement heb je al voor €18,00 per maand. Zeker het onbeperkt bellen is een fijne optie, dan hoef je dat in ieder geval niet meer in de gaten te houden.

De Apple iPad mini

Zoals gezegd krijg je bij dit gsm abonnement een Apple iPad mini. Je krijgt deze opgestuurd zonder dat je er meteen iets voor moet betalen. Je betaalt gedurende de gehele looptijd minimaal €13,00 per maand en op deze manier voldoe je het gehele bedrag op een rustige manier.

Kijk ook eens voor onze andere cadeaus

Damesfiets en herenfiets

Is dit niet het cadeau waar je naar op zoek bent? Kies dan voor één van de andere cadeaus waar je in eerste instantie niets voor hoeft aan te betalen. Zo is er voor de dames die er graag op uit trekken een luxe damesfiets, voor de mannen natuurlijk een stoere fiets in van het merk Cross Areal.

Spelcomputers en Laptops

Voor de jongeren die graag een spelletje spelen een Nintendo Wii U. Maar ook een Xbox One en zelfs een Sony Playstation 4. Ben je toe aan een nieuwe laptop dan kun je zelfs je keuze maken uit meerdere merken, wat dacht je bijvoorbeeld van een schitterende Apple laptop, maar ook Asus en Lenovo.

Klussen en video´s

Ben je een klusser en kun je wel wat nieuw gereedschap gebruiken dan ligt er kwaliteit voor je klaar, met Dremel gereedschap kun je elke klus aan. Ben je gek op het maken van video´s voor Youtube of misschien wel je eigen blog, dan ligt er een Sony videocamera voor je klaar.

Witgoed en televisies

Ook aan praktische zaken voor in huis is gedacht in de vorm van witgoed, een gloednieuwe wasmachine of een nieuwe wasdroger komen op deze manier binnen handbereik. Aan iets nieuws toe in de woonkamer bekijk dan de mooie smart televisies die je kunt uitkiezen, van klein tot supergroot, het is allemaal mogelijk.

Tablet meerdere merken

Altijd al een mooi tablet willen hebben? Maak je keuze uit Apple iPad mini of een Samsung Galaxy Tab.
gratis cadeau

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.